Najjači u klasi

Za uspješno poslovanje veoma je važno kako biramo poslovne partnere. Pored finansijske uspješnosti, kriteriji koji uvijek donesu prevagu svakako su stabilnost, pouzdanost, ugled i vjerodostojnost firme s kojom se surađuje. Bisnode, neovisna skandinavska kompanija, razvila je sistem i proces nepristranog ocjenjivanja radu poduzeća i certificira poslovne subjekte u skladu sa njihovim bonitetom.

Zahvaljujući dugogodišnjim izvrsnim rezultatima, TBG Beton d.o.o. Zagreb, vrhunski hrvatski proizvođač betona, zadovoljio je stroge financijsko-analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te stekla pravo postati nositeljem AAA Certifikata bonitetne izvrsnosti za 2017. godinu.

Ovaj certifikat, kao i naše dugogodišnje profesionalno iskustvo i široki spektar stečenih referenci, dokaz su da je TBG Beton tvrtka na koju se u svakom pogledu možete u potpunosti osloniti prilikom realizacije i najkompleksnijih projekata.

Imati za partnera poduzeće koje je nositelj Certifikata bonitetne izvrsnosti znači da je ono dokazano pouzdan partner jer:

  • poslujete s poduzećem koje se nalazi na samom vrhu domaćeg gospodarstva jer pravo na Certifikat bonitetne izvrsnosti ima samo 5% hrvatskih poduzeća i
  • poslujete s poduzećem koje odlikuje stabilnost, vjerodostojnost i pouzdanost jer se analiza subjekata koji imaju pravo na Certifikat bonitetne izvrsnosti provodi na temelju višegodišnje analize poslovanja poslovnih subjekata te uzima u obzir sve financijske pokazatelje – zaduženost, likvidnost, uspješnost i učinkovitost.

Certifikat bonitetne izvrsnosti uzima u obzir i vjerojatnost nastajanja štetnih događaja te garantira sigurnost poslovanja poduzeća nositelja u narednih 12 mjeseci. Vjerojatnost da će poduzeće nositelj u sljedećih 12 mjeseci zabilježiti blokadu transakcijskog računa izuzetno je mala.

Vjerodostojnost Certifikata proizlazi iz činjenice da je Bisnode Grupa vodeći europski ponuđač poslovnih informacija, sa sjedištem u Švedskoj, a okuplja više od 2700 stručnjaka iz 18 europskih zemalja. Certificiranje poslovnih subjekata u Skandinaviji je dugogodišnja poslovna praksa, a sam Certifikat bonitetne izvrsnosti proizvod je norveške tvrtke Soliditet, koja je s ocjenjivanjem poduzeća počela još 1908. godine, a postojeći sustav rangiranja bonitetne izvrsnosti ocjenama A, AA i AAA u primjeni je još od 1989. godine.

Svi podaci koje Bisnode koristi nabavljeni su isključivo iz legalnih izvora. Osim što se vodi briga o kvaliteti i relevantnosti svih podataka u portfelju, Bisnode se u svim svojim poslovnim aktivnostima vodi načelima transparentnosti, a svi podaci prolaze kroz višestruke provjere i analize jer Bisnode svojim klijentima želi omogućiti da temeljem informacija koje isporučuje, klijentima omogući donošenje mudrih poslovnih odluka.